JoDoH kaN LaH aQ DeNgaN nYa

nak kawen tp dwit x cukup...ney..d sini rahsianya..!!!

BuKtiKaN SeNdiRi

i'M ProuD Be MuSLiM

01 July, 2011

gengblogger

td aq masuk dlm web gengblogger
sebenarnya aq xphm apa yg nk d wat kat sana..masuk je trus ada la beberapa yg on chat minta d follow blog nya...
aq pun follow je la...yg sebenarnya aq pun x tau aq follow untuk apa..hahaha

perlu kah kita byk follower lau kita yg minta d follow?

follower aq sikit jak..tp aq x pena minta dorang follow...g pun xda benda bez juga kat blog aq ne..entah la..aq pun x tau aq menulis dan ada blog ne utk apa..utk suka2 ka...

x kisah la...yg penting suma org pun apy...=)

2 comments:

myra faez said...

hehe biar cek myyra jelas kan...
kalo betul care awk tgok betul2 dlm geng blogger mmg bnyk bez2 entry dyer...1 more..yg chat2 2 plak..cek myyra rase mungkin sbb ade entry dorg yg nak dikongsi...kan kita nak tmbhkan kawan...tapi x semua suka kan..^_^

myra faez said...

hehe biar cek myyra jelas kan...
kalo betul care awk tgok betul2 dlm geng blogger mmg bnyk bez2 entry dyer...1 more..yg chat2 2 plak..cek myyra rase mungkin sbb ade entry dorg yg nak dikongsi...kan kita nak tmbhkan kawan...tapi x semua suka kan..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...